Disable Site Delete - nikt prócz głównego admina nie usunie strony w trybie sieć

Disable Site Delete – nikt prócz głównego admina nie usunie strony w trybie sieć

Wtyczka Disable Site Delete dedykowana jest wszystkim właścicielom mniejszych lub większych sieci, czyli WordPressów w trybie multisite.

Co robi ta wtyczka? Przez „popsucie” funkcji usunięcia strony oraz wyłączenie odnośnika do usunięcia strony z menu Narzędzia blokuje usunięcie wybranej strony przez kogokolwiek w tym właścicieli poszczególnych stron, prócz administratora sieci dla którego nic nie psuje 😉

Strona wtyczki http://wordpress.org/plugins/disable-site-delete/