Hurtowe wyłączanie/włączanie wtyczek wg ustalonego schematu

Hurtowe wyłączanie/włączanie wtyczek wg ustalonego schematu

Gdy na stronie coś przestanie trybić a wina za to spadnie na zainstalowane wtyczki to z Bulk Deactivate możemy szybko wyłączyć wszystkie wtyczki jakie mamy zainstalowane i równie szybko ponownie je włączyć.

Po zainstalowaniu i przejściu na stronę wtyczki, ukrytą w menu Narzędzia prawego paska narzędzi kokpitu, będziemy mieli do użytku dwa formularze. Ten pierwszy umożliwia wyłączenie wszystkich wtyczek, opcjonalnie możemy wykluczyć wybrane wtyczki z wyłączenia.

Bulk Deactivate deactivation

Natomiast ten drugi formularz umożliwia hurtowe ponowne włączenie wtyczek, ale tylko tych, które przed chwilą wyłączyliśmy.

Bulk Deactivate actication

W efekcie jedno kliknięcie => wtyczki wyłączone, drugie kliknięcie => wtyczki włączone.

Bulk Deactivate